.: بن سا :.
چهارشنبه, ۲۴ آذر ۱۳۹۵، ۰۹:۴۹ ب.ظ
به نام خدا
از سری خوشمزجات باید یادی کنم از کوکی های کره ای که قبلاً درست می کردم. خیلی راحت و خیــــــــــلی خوشمزه بود. عید امسال و پارسال پختم و کلی تعریفی بود. بعد تو فروشگاه از کنار قفسه بن سا رد شدم و چشمم خورد به این شیرینی های آلمانی.
قیمتش خیلی پایین بود و مواد لازمش هم. قیمتش 5500 بود که تخفیف خورده بود شده بود 4500. دو تا کره 100 گرمی و یک تخم مرغ هم می خواست. می خواستم ببینم چقدر طعمش شبیه کوکی من هست و اصلاً خوشمزه هستش یا نه؟
خیلی وقت بود خریده بودم و وقت نکردم تا امشب. نرجس یاس سادات رو نگه داشت و من مشغول بودم. و نتیجه کار هم عالی و خوشگل شد. بر خلاف کوکی وا نمی ره و شکلش رو حفظ می کنه و پف می کنه. و این برام خیلی جالب بود. و همه چیز دقیقاً همون طوری که داخل سینی فر می چینی بهت تحویل داده می شه. طعمش هم شبیه شیرینی مشهدیه. کم شیرین و خشک. من سری بعد نازک تر درست می کنم و یک سریش رو وسطش رو با فرمهای مختلف خالی می کنم تا بشه مثل شیرینی مشهدی بینش مربا یا شکلات بگذاری و خوشگل نشون داده بشه.
خامه بن سا رو هم امتحان کرده بودم. تو سری خوراکی هاش نون خامه ای و رولتش رو هم دوست دارم امتحان کنم. اگر خوب شدن کوکی شکلاتیش رو هم امتحان می کنم.
پی نوشت:
الآن شیرینی آلمانی رو سرچ کردم همون شیرینی مشهدی رو نشون داد. یعنی ما به اونها می گفتیم مشهدی حالا نگو آلمانی بوده. و شاید هم بر عکس...
ولی عطر قالبش، عطر کره هست.
۹۵/۰۹/۲۴