آبی بی انتها

کلمات کلیدی
آخرین مطالب
  • ۹۷/۰۴/۰۷
    end

.: متنبه نشدن! :.

يكشنبه, ۱۷ دی ۱۳۹۶، ۱۱:۵۵ ق.ظ
به نام خدا
ساجده یه عالمه وقت پیش پیشنهاد کیک ارده و کنجد رو بهم داده بود. اون موقع یادم بود که دیگه برام امکان کیک درست کردن تو فر فراهم نیست. از درجه 140 به بعد دیگه درجه فر عوض نمیشه. تعمیرکار شرکت که اومد گفت من قطعه اش رو ندارم ولی اگر تو بازار پیدا کردید و عوض کردید امکان داره کار نکنه. 
دیگه از فر نا امید شده بودم و فقط غذا توش درست می کردم. چون اگر کیک رو دمای کم بگذارم پف نمی کنه و خمیر می شه، اگه بالا بذارم، دورش می سوزه و وسطش خام.
هفته پیش دلم برای کیک پزی تنگ شده بود و یه کیک ساده درست کردم و خوب شد. دیگه فراموش کردم فرم خرابه. از یه مغازه محصولات خانگی، ارده و کنجد خریدم به قصد کیک ساجده. 
دیشب مشغول به کار و هی بسم الله بسم الله پیش رفتم و عطرش واقعاً خوب بود و گذاشتم داخل فر و دما رو تا ته زیاد کردم و هر دو دقیقه یه بار بهش سر می زدم. اما سر زدن کاری از پیش نمی برد. دورش داشت می سوخت و وسطش هنوز خوب بالا نیومده بود. :(
کیک رو به یه مرحله رسوندم که بشه خورد. به جای عطر کنجد و ارده، عطر سوخته کیک می داد. مزه اش هم بد نشد. 



ولی پشت دستم رو داغ کردم دیگه برم سراغ کیک. :(


موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۶/۱۰/۱۷
مریم صاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی